Betaling

iDeal: betalen met iDeal is kostenloos. De betalingen lopen via Mollie, dit zal weergegeven worden bij de afschrijving.
PayPal: betalen via PayPal brengt extra kosten met zich mee. De kosten hiervan zijn afhankelijk van het aankoopbedrag en worden zichtbaar in het betaalproces.
Bankoverschrijving: betalen kan na ontvangst van de orderbevestiging onder vermelding van het ordernummer.
No Labels Kidswear
NL67 ABNA 0581698266
BIC: ABNANL2A
Betalen bij afhalen: bij betalen bij afhalen dient gepast betaald te worden.

Levering

Wij streven er naar om alle bestellingen binnen 3-6 werkdagen te verzenden. Mocht de levertijd onverhoopt vertraging oplopen, dan word je hiervan tijdig op de hoogte gebracht. Wil je meer informatie over de levering, stuur dan een e-mail naar info@nolabelskidswear.nl en vraag naar de mogelijkheden. 

NoLabelsKidswear brengt een bijdrage voor de verzendkosten in rekening. De verzendkosten in Nederland bedragen €4,50 en worden automatisch bij het bestelproces toegevoegd. Boven een bestedingsbedrag van €75,- worden bestellingen binnen Nederland gratis verzonden. Bestellingen worden verzonden via PostNL.

Bestellingen kunnen ook opgehaald worden. Hiervoor selecteer je bij versturen binnen: Nederland - Ophalen. Zodra de bestelling gereed is, wordt hierover een e-mail gestuurd om een afhaal afspraak in te plannen.

Voor de verzendkosten buiten Nederland kun je de kosten bekijken bij het bestelproces. Staat de bestemming niet tussen de landen, stuur even een e-mail naar info@nolabelskidswear.nl

© 2017 - 2021 No Labels Kidswear | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel